Personligt lederskab

Jeg hjælper ledere med at definere, udvikle og styrke deres personlige lederskab. Hvordan holder du gryden i kog med at have fokus på dit personlige lederskab og udvikle dig som leder uanset om du er ny i faget eller du har været leder i mange år?


Det er dig selv i egen person, som skal ud og lede andre. Du står ved dig selv og gør det, du siger. Helt enkelt. Det er i den grad med til at skabe tillid og respekt overfor dig selv – og ikke mindst for dem, du skal lede. Det hele starter med dig. Du skal med andre ord passe på dig selv som en ressource på lige fod med andre ressourcer.


Som coach er det min spidskompetence at hjælpe dig med at stå stærkt i dig selv

  • Jeg hjælper dig med at skabe klarhed over, hvordan du definerer, udvikler og styrker dit personlige lederskab.  
  • Jeg skaber rum for refleksion, hvor jeg støtter og udfordrer dig i at definere, udvikle og styrke din lederrolle og dit personlige lederskab 
  • Jeg støtter dig i at lære dig selv bedre at kende for på den måde bedre at kunne lede dig selv. Derved har du et langt bedre afsæt for bedre at kunne lede andre og give dig selv de bedst mulige betingelser inden for de rammer, som organisationen giver dig.
  • Jeg er den ekstra hånd i ryggen, som støtter dig i at huske dig selv i en travl hverdag.

Hvorfor er det personlige lederskab den vigtigste brik i din lederkarriere?


Jeg brænder for at arbejde med det personlige lederskab og sætte ledelsen af sig selv i forreste række. Min erfaring er, at når bølgerne går højt og beslutningerne står i kø, sætter vi ofte vores personlige lederskab bagest i opgaveporteføljen. Vi glemmer med andre ord at tage iltmasken på, før end vi går i gang med at redde medarbejderne og organisationen. Når du som leder tager iltmasken på først, er du meget bedre i stand til at navigere i oprørte vande og træffe bæredygtige beslutninger. 


Min baggrund og ballast er den, at jeg selv har været leder gennem næsten 35 år og formand for en national lederorganisation i 7 år. Jeg har i perioder arbejdet så meget, at jeg selv var ved at drukne og begyndte at få overbelastningssymptomer. Fortællingen om mig var, at jeg er en autonom leder med drive. En ildsjæl, der virkelig brænder for tingene. Der er dog lige det med ildsjæle, at de skal passe på, at de ikke brænder ud. Jeg tog ansvaret for mit liv i egne hænder og opsøgte en coach, der kunne støtte mig i først og fremmest at være leder i mit eget liv. Derefter leder af andre. Det betød en verden til forskel for mig. Jeg er meget mere bevidst om, hvordan jeg kan tage vare på mig selv i en travl hverdag. Det vil jeg også gerne hjælpe dig med.Her kommer du som leder ind i billedet. Fordi det er KUN dig, der kan passe på dig selv og tage ansvaret for dig selv. Det er dig, der er personen bag lederrollen. Og det er dig, der skal skabe balance i dit liv, så du kan brænde for noget – uden at brænde ud. Derfor er det personlige lederskab den vigtigste brik i din lederkarriere. 


Med afsæt i min egen historie har jeg gode erfaringer med, at coaching er med til at optimere dit ledelsespotentiale væsentligt til fordel for både dig selv, dine medarbejdere og hele organisationen. Jeg vil glæde mig til at være din tro følgesvend på din vej som leder ."For at være en stor leder, skal man først være et stort menneske".

Robin S. Sharma

Priser


Vi kan aftale samtaler online eller på min adresse 

En session

60 minutter

 

 

750 kr.

Forløb på 3 sessioner

3 x 60 minutter

 

 

1.950 kr.

Forløb på 5 sessioner

5 x 60 minutter

 

 

2.950 kr.