Anbefalinger

"Jeg kom i en situation, hvor jeg havde brug for coaching. Jeg havde brug for at finde vejen i mig selv, få redskaber til at trække vejret, redskaber til at forstå mine reaktionsmønstre og en accept af, at jeg faktisk leverede rigtig meget i mit liv. Jeg oplevede fra første øjeblik, at blive set, hørt, forstået af Lena, hvilket gav mig en tryghed og et mod til at være hudløs ærlig. Der var sider af mig selv, som jeg pludselig blev bevidst om, og i den bevidstgørelse kunne jeg arbejde konstruktivt med mig selv. Vi er ofte trænet i at være bevidste om vores svagheder, og sige dem højt. Jeg blev bevidst om mine styrker, og fik sat ord på, hvordan de kunne hjælpe mig videre på min udviklingsrejse.

Jeg havde sat mit et mål, som jeg havde brug for hjælp til at få virkeliggjort – jeg kom i mål. Lena er fyldt med varme, livsvid, ærlighed, metoder til at se situationen i et andet lys og hun fører én trygt gennem et ubevidst mindelandskab. Jeg kan varmt anbefale sessions hos Lena Schnack Mertz, og det er ikke sidste gang jeg bruger Lena som min coach."


- Karrierekvinde, 47 år

"Du er fandens skarp. Med enkle spørgsmål får du en til at se tingene fra en anden vinkel. Du er totalt nærværende. Har ingen projekter på klientens vegne og er derfor helt åben til at følge med, hvor samtalen bevæger sig hen. Du lader ikke noget ligge. Vender roligt tilbage og spørger igen. Der strømmer stor ro og kærlig accept fra dig. Du er kreativ i din tænkning og overrasker ofte med dine spørgsmål. Jeg går altid fra en session hos dig med en ro og en ny klarhed."


- Gitte, privat klient

"Lena lever sine værdier - hun er i kontakt med sine personlige værdier og handler i overensstemmelse med dem. Det betyder, at Lena er autentisk og det giver en følelse af at være i trygge hænder. Jeg oplevede lige fra en start, at der blev skabt en god stemning og jeg blev som menneske set og hørt - det var en meget befriende oplevelse. Efter samtalerne med Lena føler jeg mig som et kompetent menneske med en større klarhed over, hvem jeg er og hvad der er vigtigt for mig. Det er bare fantastisk."


- Anette, leder i det kommunale

"Gennem mit liv har jeg snakket meget med psykologer, terapeuter m.m. Jeg vil altid kunne huske mit forløb hos Lena, da hun har formået at gøre store uhåndgribelige følelser til “små” konkrete handlinger. Hun har givet mig modet til at ændre dét, der kan ændres, og samtidig givet mig modet til at dvæle i den sorg, jeg er i.


- Nanna, 22 år 

"Som offentlig leder er man ofte alene med sine beslutninger og tanker, så jeg har haft stor glæde af min coaching-forløb med Lena, hvor jeg har fået sat ord på nogle af de både små og store udfordringer, man indimellem står i. I samtalen med en professionel og en udenforstående har vi arbejdet med, hvad der betyder noget for mig, hvad der giver energi og hvad der ikke gør, og langsomt kommer vi ind til kernen af det allersværeste ved at være leder, som jeg ser det: lære sig selv at kende og at kunne se sig selv udefra. Lena er en god samtalepartner, medlevende og nærværende, og med en god fornemmelse for at stille de rigtige spørgsmål. Så jeg kan varmt anbefale et coachingforløb med Lena. Dermed de bedste anbefalinger"


- Jens, leder af en offentlig uddannelsesinstitution i 12 år

"Fra første samtale opstod der god kemi og derved tillid til at åbne op for den coachende samtale med Lena. Lena er lyttende og griber de vigtige detaljer, som direkte kan omsættes til kernen af mine udfordringer. Jeg har hurtigt fået gode værktøjer, som nemt kan bruges i en travl hverdag og samtidig virker!

Jeg syntes at alle bør have en coach. Jeg har fundet min og kan derfor varmt anbefale Lena."


 - Christina, leder i stor dansk virksomhed